navigation button section НАЧАЛО navigation button sectionnavigation button section ИСТОРИЯ navigation button sectionnavigation button section ДЕЙНОСТ navigation button sectionnavigation button section НАСТОЯТЕЛСТВО navigation button sectionnavigation button section ОБИЧАИ navigation button sectionnavigation button section ЧИТАЛИЩА navigation button sectionnavigation button section ФОТОАЛБУМ navigation button sectionnavigation button section КНИГА ЗА ГОСТИ navigation button section    
 

[05 Декември 2014]

Обновиха библиотеката на читалище „Юмер Лютфи“, творци представят в нея нови книги


Виж снимката в максимален размер

Читалище „Юмер Лютфи“ обнови салона на библиотеката си. Тя е основно ремонтирана, подът е с ламинат. За читателите са създадени идеални условия. Това съобщи секретарят на читалището Мюзекки Ахмед. Средствата са спечелени по проект , защитен пред министерството на културата.

В обновената библиотека ще се представят книги на творци от града и региона. Предстои презентация на стихосбирка на младата поетеса Шефика Рефик.

От читалището се надяват, че ще могат да защитят проект за основен ремонт за четвъртия етаж на сградата, където да разположат стаи за курсове.

В момента вървят монтажни работи за противопожарно стълбище по фасадата на сградата, каза още Мюзекки Ахмед..

Георги Кулов

© 2005-2020, Народно читалище "Юмер Лютфи 1993" - гр. Кърджали All Right Reserved.